A Kitonail mindig segít!

A barátaimmal munka után sűrűn találkozunk és olykor be is ülünk valahova megbeszélni, hogy kivel mi történt. Általában egy pubba szoktunk menni, ott már mondhatni törzsvendégek vagyunk. Van egy fix 5 fős társaságunk és néha jönnek még barátnők, feleségek is, ha úgy van. Ezúttal tízen voltunk, mert mindenki hozta a párját. Ilyen esték többnyire egyébként péntekenként szoktak lenni, hisz mindig éjszakába nyúlóak a beszélgetéseink. Így, hogy jön a jó idő, elkezdtünk nézni valami terasszal rendelkező helyet, hisz már nem fogunk fázni kint. A barátaim mutattak is egy jó kis teraszos pubot.

Amikor odaértünk, rendeltünk, majd elkezdtünk beszélgetni a konyhabútorokról, aztán a munkáról, majd a körömgombáról. Tudom, ez elég kényes téma, de mi öten fiúk mindig mindent megbeszélünk. Néha úgy érzem, rosszabbak vagyunk pletyka terén, mint a barátnőink, feleségeink. Igazából szerintem minden pasi szereti a pletykát, csak nem ismerjük be sokan, inkább mondjuk azt, hogy a nők a pletykások.

Ez a körömgomba téma úgy jött szóba, hogy Attila sokat mocorgott, többször igazgatta a cipőjét is, vagyis mi ezt láttuk. Aztán mondta, hogy sajnos körömgombája van, ezt tegnap este vette észre. Én egyből kapcsoltam, és mondtam neki, hogy vegyen kitonail körömlakkot, mert ez biztosan segíteni fog a baján. Egyszer nekem is volt és az egyik ismerősömnek. Az ismerősömnek előbb, és még ő ajánlotta nekem, hogy a kitonail biztosan hatékony lesz, és így is lett hála az égnek.

Azóta bárkitől ilyet hallok, azonnal mondani szoktam, hogy csak a kitonail-t használják!