Időspórolás sütit eredményez

Legjobb barátnőm júniusra várja kislányát, akinek én leszek a keresztanyukája. Múltkori találkozásunk alkalmával arról beszéltünk, hogy nem szeretnék gagyi ajándékot venni számára, olyat sem, amit nem tud kihasználni és mivel sosem voltam az a hagyományokat kedvelő típus, úgy döntöttem az arany ékszert is hanyagolni fogom. Arra a döntésre jutottunk, hogy a leghasznosabb ajándék, amit minden nap használhatna, és valóban levehetnék egy terhet az anyuka válláról is a megvásárlásával, az egy babakocsi lenne.

Barátnőm és én, így meg is szerveztük a hétvégi projektünket – babakocsi vásár. Az első lépés, hogy utánanéztünk, hogy milyen kocsikat gyártanak manapság. Meglepődve láttuk, hogy a babakocsi vásár felér egy autó vásárlással, akkora a kínálat. Többfunkcióstól kezdve, a szupermoderneken át, minden létezik.

Találtunk egy hasznos összefoglaló cikket, babakocsi vásárlásról. Ezért úgy döntöttünk, hogy a legcélszerűbb lenne, ha mi is összeszednénk pontokban, hogy nekünk mi a fontos egy kocsinál. Elsődleges volt a baba kényelme, hogy legyen elég helye a mozgásra, a második a biztonság. Mint kiderült EUROTEST minősítéssel pontozzák a legbiztonságosabb hordozókat, így az is fontos volt számunkra, hogy öt pontos biztonsági övvel is rendelkezzen. Ami még relevánsnak tartottunk, hogy a kocsi kerekei mozgáscsillapító gumi burkolattal rendelkezzenek, így séta során a baba nyugodtan tud pihenni, még a kevésbé egyenletes utakon is.

Ugyan nem kizáró ok, de plusz pontot jelentene, ha rendelkezne több tárolóval és kisebb zsebbel, valamint könnyű otthoni tárolás is ajánlatos, ugyanis kis lakásukban minden hely számít. A multifunkciós babakocsikat így előnyben részesítettük, mivel nincs szükségük mózeskosár és sportkocsit is vásárolni hozzá.

Az Ajándék Varázsló több webáruház kínálatát gyűjti össze és összehasonlítottuk rajta a kínálatokat. Nem kellett több honlapon keresgélnünk, így sok időt megspóroltunk magunknak. Rövid ismertető után, ha tetszik a termék, rákattintunk és tovább tudunk lépni a weboldalra, ahol egyből meg tudjuk rendelni a terméket. Gyorsan meg is találtuk az „álom babakocsit”, megrendeltük és mivel volt a raktáron, a héten érkezik is.

Mivel a hétvégi projektünk sokkal gyorsabban teljesítettük, mint amire számítottunk, így volt időnk egy jól megérdemelt sütire is.