Hétvégén Bécsbe megyünk

Már rég óta tervezzük, hogy végre elutazunk valahová, de valahogyan soha nem sikerült összehozni, hogy mind a ketten ráérjünk. Vagy én dolgoztam, vagy a páromnak volt valami sürgős tenni valója. nem könnyű így összehozni, de majd most sikerülni fog.

A tervezgetés

Rég szeretnék eljutni Bécsbe. Miután jó időt mond a hétvégére, így azon gondolkodtunk, hogy elmehetnénk motorral is. Így legalább, ki is próbálhatnám az új bukósisakomat.

Úgy tervezzük, hogy korán elindulunk, hiszen azért hosszú az út odáig, és nem tudom, hogy hogyan fogom majd bírni az utat, hiszen ilyen hosszú úton még nem voltam. Igaz, nem nekem kell vezetnem, én csak nézelődöm, és élvezem a sebesség örömlét, de azért az is fárasztó.

Sok mindent meg szeretnénk nézni út közben is, és Bécsben is.

Szeretnék inni, egy jó bécsi kávét, megnézni a kastélyt…és még sorolhatnám tovább. Sajnos persze nem lesz mindenre elég, és nagyon rohanni sem akarok, mert az nem pihenés.

A szállásunk

camping-605301_1280Az internet segítségével foglaltam egy helyes kis szállást magunknak, egy panzióban. Kicsi, kevés férőhelyes, de olyan meghitt, pont ezért tetszett meg. Tulajdonképpen a szállást amúgy is mindegy, hogy milyen, hiszen nem akarunk sokat ott tartózkodni, csak aludni szeretnénk odamenni.

A motornak is lesz helye, elzárt parkolóban, így nem kell attól tartanunk, hogy valaki esetleg az éjjel megbabrálja. Azért nem olcsó mulatság, ha az ember motorozni szeret, pont ezért vigyázunk is rá.

A csomagok

Sok mindent nem akarok vinni, hiszen csak 2 éjszakáról van szó, így csak váltás fehérneműt, pólót, és a tisztálkodó szereket. Ezt pedig rá tudjuk erősíteni a motorra, úgy, hogy még kényelmesen elférünk rajta.

 

Régóta a motorozás szerelmesei vagyunk. Ez az időjárás most nagyon kedvező számunkra, az elkövetkezendő időszakkal együtt. A nyár tele lehetőségekkel, kirándulásra alkalmas helyekkel. Ha jó idő lesz, azt tervezem a nyáron elmehetnénk sátorozni is valamerre. Egy kempingben simán megszállhatunk, ott tudunk fürdeni, és az jóval olcsóbb, mint egy panzió, vagy bármilyen másik szállás. A sátor pedig nem foglal nagy helyet. Bár egyszer, ha elég bátor leszek már, és leteszem a motoros jogosítványt, és vásárolunk még egy motort, akkor még kényelmesebben el fogunk férni, a csomagokkal együtt.