Barátkereső party héliumos lufikkal!

Azt olvastam, hogy egy statisztika szerint, ha az ember felnő, már szinte esélytelen, hogy új barátságokat kössön. Ez azt jelenti, hogy ha mondjuk az iskolás éveink nem úgy sikerültek, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, és a kisgyermek kori barátaink is kikoptak, vagy külföldre költöztek, akkor esélytelen, hogy valaha legyenek már igaz barátaink. Szerintem ez butaság. Nem akarom elhinni, hogy igazi bizalom és szeretet alapú kapcsolatok felnőttkorban már ne alakulhatnának ki.

Mivel szeretek szembe menni a sztereotípiákkal, kitaláltam, hogy majd én megoldom ezt a kérdést és megcsinálom a tétel ellenkezőjének bizonyítását.

A mód pedig a következő lesz. Egy rendezvényt szervezek, ahol csupa kedves értelmes ember lesz a meghívott, akik barátokat keresnek maguknak. Szabad térre tervezem, mert van egy ismerősöm, akinek van egy csodálatos, hatalmas kertje, és ott jó sokan el is férünk, illetve, mivel nincs a közelben nagyon semmi, senkit nem zavarunk, ha hosszúra nyúlik a buli.

hélium palackMár kitaláltam azt is, hogy a közösségi oldalakon és az erre megfelelő alkalmazásokon keresztül fogom összeverbuválni a meghívottakat. Számítok legalább 100 főre, így szeretném, ha a rendezvény nagyon profi lenne. Van egy party szervizes ismerősöm is, ő segít nekem az eszközök biztosításában, mint: asztalok, székek, tányérok és evőeszközök. Díszletben pedig, mivel felnőttekről van szó, nem is gondolkodtam. Egészen odáig, míg a program kitalálása során eszembe nem jutottak a lufik. A héliumos lufi mindig nagy buli. Egy részt nagyon jól néz ki, ha sok lufi van feltűzve, ráadásul nagyon sok játékhoz fel is lehet őket használni. A kedvencem pedig, amikor a lufikból a buli végén eltűnik a hélium és mindenki vékony hangon nyavalyogva ad elő minden féle produkciót. Sok szempontból kifizetődőnek tűnik a héliumos lufi befektetés, szóval el is döntöttem, hogy ezt az ötletemet is megvalósítom. Már csak azt kellett kitalálnom, hogy hogyan.

Először arra gondoltam, hogy már megtöltött lufikat rendelek, de ezeknek a szállítása nagyon macerás, ráadásul így a munkaköltséget is külön ki kell fizetni, és hát, ha már nem muszáj, erre külön szívem szerint nem költenék. Kitaláltam hát, hogy „before party-ként” összehívom néhány ismerősömet, illetve meglebegtetem a meghívottak között is, hogy akinek van kedve, jöjjön, és előző este segítsen lufit fújni.

Már csak a hélium palackokat kellett beszereznem hozzá. Szétnéztem a neten, de csak egyetlen telepet találtam, ahol azokkal a feltételekkel tudták szállítani a palackokat, ahogyan és amikor én szeretném, ráadásul nagyobb mennyiségben.

Felhívtam őket és leadtam a rendelést és ők készségesen segítettek is nekem. Szóval már csak a vállalkozó szellemű segítőimet kell összegyűjtenem hozzá, hogy meglegyenek a szuper héliumos lufiink. Van egy olyan érzésem, hogy ne lesz nehéz a feladta, valamiért ez mindenkinek jó buli, nem csak gyerekként, hanem főleg felnőttként is.

Ha a bulim jól sikerül, tervezem, hogy rendszert csinálok belőle és a jövőben 2-3 havonta tartok egyet különböző tematikával. A következőnél például táncestre gondoltam, ahova meghívnék több féle stílusú tánctanárt és lehetne ezeket a táncokat tanulni.

De egyelőre koncentráljunk most a héliumos lufi estemre. Ha esetleg kedvet kaptál, jelentkezz az eseményre és gyere te is barátokat gyűjteni, hogy szembe menjünk a statisztikákkal. Benne vagy?