Bakocsi boltban találkoztam egy régi barátommal

Néha egészen meglepő helyeken futunk össze olyan barátainkkal, akiket már nagyon rég láttunk. Az ilyen találkozások mindig arra késztetnek, hogy elgondolkozzak, vajon kivel mi lett a gimnázium után, kinek, hogy megy a sora. Jó lenne lassan egy osztálytalálkozót szervezni.

Egyébként egészen szórakoztató módon találkoztunk, ugyanis a babaverda áruház üzletében futottunk össze. Mint később kiderült Ő is és én is egy barátnőnket kísértük multifunkciós babakocsi nézőbe, de persze volt nagy meglepetés, mikor mindketten a bababoltban voltunk. Ő azt hitte én várok gyereket, én meg azt hittem, hogy ő várandós. Persze a szokásos körök után kiderült, hogy egyikünk sem terhes és mindketten csak a kísérők nemes feladatát látjuk el. Jó is volt, hogy találkoztunk, mert segíteni tudtunk egymásnak a babakocsi vásárlásban.

Multifunkciós babakocsi
Multifunkciós babakocsi

Ők is elsődlegesen a multifunkciós babakocsi kínálatra voltak kíváncsiak, így meg tudtuk beszélni a tapasztalatainkat és az észrevételeinket. Olyan babakocsit akart mindkét leendő anyuka, ami kellőképpen könnyű vázú, hogy ne legyen túl nehéz végig cipelni a városon. Mindketten fontosnak tartották, hogy a babakocsi összecsukható legyen és minimum kettő, de inkább három részből álljon, azaz legyen hozzá mózeskosár, sportülés és autósülés is, hiszen így, egyben a legpraktikusabb megvenni.

Ők is kinéztek már pár modellt az áruház webshopjában, a babakocsik.hu oldalon, és ők is pont azért jöttek, hogy élőben teszteljék a modellek közti különbségeket.

Ezek a babakocsik egyébként nagyon jó minőségűek, az én régi babakocsim a nyomukba sem érhet. Ezeknek UV szűrős anyaggal bevont kupolájuk van, állítható napellenző van bennük, a nagy kerekeknek köszönhetően egyáltalán nem rázza a gyereket, még akkor sem, ha kavicsos talajon tolják, könnyedén veszi az olyan akadályokat, mint az útpadka. Nem okoz nehézséget a buszra szállás vagy az, ha egy szűk boltba, étterembe kell bemenni. A panelházban sem kell lent hagyni a lifteknél, nagyon könnyen összecsukható mindkét darab, így könnyedén fel lehet vinni őket a liftben is anélkül, hogy egyedül elfoglalnánk az egészet.

Minden anyuka a legjobbat akarja a gyerekének, ezért mindketten a babaverdáról szerettek volna vásárolni, mert köztudott, hogy itt lehet a legjobb minőségű babakocsikat vásárolni. És igazuk is volt, én is kipróbáltam néhányat és nagyon egyszerűen lehet tolni őket! Az eladó is szuperkedves volt, az egyes kocsiknál megmutatta, melyiket hogyan kell összecsukni, hogyan kell kicserélni az egyes részeket, de azt is megmutatta, hol tudjuk elérni ezekről a videókat a honlapjukon.

Mindketten találtak olyan kocsit, ami tökéletesen megfelel az ízlésüknek, és egészen jó áron is jutottak hozzájuk.

Én pedig megbeszéltem a rég látott gimis barátnőmmel, hogy legközelebb elmegyünk, és megiszunk egy kávét az akkori baráti társaságunkkal, mert már nagyon rég láttuk egymást, és jó lenne újra beszélni. Remélem ez a barátság még sokáig meg fog maradni, még ha keveset is tudunk találkozni.